1. Subiectul acordului.
    • Acest acord este valabil pentru site-ul https://healthy-food-near-me.com și este încheiat între utilizatorul acestor site-uri și proprietarul site-urilor (în continuare https://healthy-food-near-me.com )
    • Prezentul acord stabilește procedura de primire, stocare, procesare, utilizare și divulgare a datelor personale ale utilizatorului și a altor informații pe care https://healthy-food-near-me.com le primește de la utilizatorii site-ului. Utilizatorul completează datele personale.
    • Pentru a plasa informații, un anunț, utilizați site-ul pe oricare dintre site-urile http://healthy-food-near-me.com, utilizatorul trebuie să citească cu atenție prezentul acord și să își exprime acordul deplin cu termenii săi. Confirmarea consimțământului deplin cu acest acord este utilizarea site-ului de către utilizator.
    • Utilizatorul nu are dreptul să posteze informații, anunțuri, să utilizeze site-ul dacă nu este de acord cu termenii acestui acord sau dacă nu a atins vârsta legală atunci când are dreptul să încheie acorduri sau nu este o persoană autorizată companiei în numele căreia sunt postate informațiile, anunț.
    • Prin postarea de informații pe site-uri care utilizează site-ul, utilizatorul introduce date personale sau, furnizând aceste date în alt mod și / sau, efectuând orice acțiuni pe site și / sau folosind orice parte a site-ului, utilizatorul este de acord în mod expres cu termenii prezentului acord și furnizează http://healthy-food-near-me.com cu dreptul de a primi, stoca, prelucra, utiliza și dezvălui datele personale ale utilizatorilor în conformitate cu termenii prezentului acord.
    • Prezentul acord nu reglementează șihttps: //healthy-food-near-me.com nu este responsabil pentru primirea, stocarea, prelucrarea, utilizarea și divulgarea datelor personale ale utilizatorului și a oricăror alte informații către terțe părți care nu sunt deținute sau operate de https : //healthy-food-near-me.com și persoanele care nu sunt angajați AvtoTachki .com, chiar dacă Utilizatorul a obținut acces la site-urile, alimentele sau serviciile acestor persoane prin http://www.health-food-near-me .com sau buletinul informativ. Confidențial în înțelegere, acest Acord este singura informație stocată în baza de date a site-ului într-o stare criptată și este disponibilă numai la adresa: //healthy-food-near-me.com.
    • Utilizatorul recunoaște că, în cazul neglijării securității și protecției datelor sale personale și a datelor de autorizare, terții pot avea acces neautorizat la cont și la datele personale și ale altor utilizatori. https://healthy-food-near-me.com nu este responsabil pentru pierderile suferite de un astfel de acces.
  2. Procedura de obținere a datelor cu caracter personal.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookie-uri pentru a furniza servicii în funcție de aceasta, de exemplu, stocarea datelor într-un coș între vizite;
    • Adresa IP a utilizatorului.
  2. Toate informațiile sunt colectate de noi, așa cum sunt, și nu se modifică în colectarea datelor. Utilizatorul este responsabil pentru furnizarea de informații fiabile, inclusiv informații despre datele cu caracter personal. Http://healthy-food-near-me.com are dreptul, dacă este necesar, să verifice exactitatea informațiilor furnizate și să solicite confirmarea informațiilor furnizate. dacă este necesar, să furnizeze servicii utilizatorului.
  3. Procedura de utilizare a informațiilor despre utilizator.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Condiții de acordare a accesului la baza de date.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • la cereri rezonabile ale organelor de stat îndreptățite să solicite și să primească astfel de date și informații;
    • dacă, în opinia https://healthy-food-near-me.com, Utilizatorul încalcă termenii acestui Acord și / sau alte contracte și acorduri între https://healthy-food-near-me.com și utilizatorul.
  7. Cum să modificați / ștergeți aceste informații sau să vă dezabonați.
  1. Utilizatorii în orice moment pot schimbare / ștergere Informații personale (telefon) sau dezabonați-vă. Activitatea unor caracteristici ale https://healthy-food-near-me.com, care necesită disponibilitatea informațiilor despre Utilizator, poate fi suspendată din momentul modificării / ștergerii informațiilor.
  2. Datele personale ale Utilizatorului sunt stocate până când sunt șterse de către Utilizator. Notificarea suficientă a utilizatorului cu privire la ștergerea sau alte prelucrări de date cu caracter personal va fi o scrisoare (informații) trimisă la e-mail-ul specificat de utilizator.
  3. Protejarea datelor.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Adresa de contact în caz de întrebări.
  4. În caz de întrebări, dorințe, reclamații cu privire la informațiile pe care le furnizați, vă rugăm să contactați adresa de e-mail: Support@healthy-food-near-me.com. La cererea scrisă și la prezentarea unui document care îi stabilește identitatea și autoritatea, putem furniza utilizatorului informații cu privire la procedura de obținere a informațiilor despre locația bazei de date.
  5. Modificări ale politicii de confidențialitate.
  6. Este posibil să modificăm termenii politicii de confidențialitate. În acest caz, vom înlocui versiunea de pe pagina de condiții, deci reveniți periodic https://mâncare- sănătoasă- lângă-me.com/ confidențialitate-acord Toate modificările acordului intră în vigoare din momentul publicării lor. Utilizând site-ul, utilizatorul confirmă acceptarea noilor termeni ai politicii de confidențialitate în formularea în vigoare în momentul în care utilizatorul folosește site-ul.
  7. Termeni suplimentari.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. În cazul în care orice prevedere a politicii de confidențialitate, inclusiv orice propunere, clauză sau o parte a acesteia, este considerată contrară legii sau invalidă, acest lucru nu va afecta dispozițiile rămase care nu contravin legii, ele rămân în sunt valabile și orice dispoziție invalidă sau o dispoziție care nu poate fi îndeplinită fără o acțiune ulterioară a părților, este considerată a fi modificată, modificată în măsura în care este necesar să se asigure validitatea acesteia și posibilitatea implementării.
  3. Acest acord se extinde asupra Utilizatorului din momentul în care folosește site-ul, inclusiv plasarea reclamei și este valabil până când orice informație despre utilizator este stocată pe site, inclusiv date cu caracter personal.